Sista veckorna på 2018

Har ni sett alla fina bilder på tjejerna ifrån fotograferingen i november? 🙂 Kul att många utav dem kom så snabbt! Och när vi ändå pratar bilder älskar jag de Lexie tog på Luna och Nina i sitt senaste inlägg! Alla dessa julbilder, det är ju bara en månad sedan är det över så man måste ta chansen när den finns! 😉 

Inte många dagar kvar utav år 2018! lite mindre än tre veckor (!) Så nu har du chansen! Kom och besök oss här på Club KINO innan årets slut! Testa något du inte gjort förr, eller kanske något du saknat och vill åt igen? 😉 Möjligheterna är många här, likaså våra sexiga flickor! Kom efter julbordet själv eller med vänner och/eller kollegor! Unna dig en kväll utöver det vanliga och ge dig själv den bästa julklappen! 

Fantasier blir verklighet 

Kanske är en utav fantasierna just att ta sig hit? Det är lite tråkigt att vi ibland tänker på så mycket vi vill göra, men låter det vara där. Det gör sig mer påmint just i slutet utav året, när man blickar tillbaka och tänker på vad man gjort och inte gjort under år 2018. Hoppas du är nöjd än så länge! Några veckor kvar som sagt *blink blink 😉 

Själv hade jag nog önskat att jag rest mer, men har faktiskt varit sjuk en hel del tyvärr. Däremot har sexet varit helt fantastiskt! Jag har njutit till fullo och jag har lekt en hel del med spännande leksaker. Både själv och med sällskap 😉 Och jag har sett till att andra fått uppleva njutning de inte varit med om tidigare…Jag älskar att få en man att njuta, jag älskar att se honom komma. Visste ni att det finns fantastiska glidmedel exempelvis med smak utav cookies and cream? Mmm avsugningen blir riktigt smaskig!…;) Vet inte ifall män känner likadant med motsatsen dock, jag gillar ju att suga av med eller utan 😉 Men det blir en kul grej att plocka fram som en överraskning 😉 

Så jag hoppas att vi hinner ses innan årets slut! Öppet som alltid varje dag 21:00-07:00. Kanske är det dags att någon utav dina Fantasier blir verklighet? 😉 

Pussar Kenzie