Visste du att du lättare kan fånga kvinnor med hjälp av doft? Feromoner är ett ämne som kroppen själv utsöndrar, just för att bland annat dra till sig det andra könet. Feromoner kan även förmedla sexuell information. Du kan alltså omedvetet sända ut signaler om att du är kåt. Hur bra är inte det?! Din inre tiger sänder signaler till våta kvinnor som inte vill annat än att bli penetrerade av din ådriga påle.

Det kanske låter primitivt men primitivt är ett ord jag gärna förknippar med sex. Enkelt och brutalt. Män som går ut, hittar en kvinna, drar henne med sig hem till grottan och sätter på henne en vecka i sträck. Tills de går ut och hittar en ny 😉

fånga kvinnor

Fånga kvinnor!

 

Idag finns det parfymer med extra mycket feromoner i, som kan hjälpa dig ytterligare på traven för att få en/flera kvinnor på fall. Bara att spraya på och gå ut och jaga….

Har du tur får du med dig en hel trave tjejer hem som är villiga att ha en het och våt orgie med dig. Kvinnor som hungrigt slickar och suger på din kropp och fullkomligt slåss om att få vara den som har ditt stånd i sig. Föreställ dig hur du ligger naken och extremt upphetsad i en säng med tuttar, rumpor och kön i ett enda virrvarr och alla är där, just för dig. Du slickar, smeker och hånglar….

Ni går inte ut på flera dagar utan allt handlar bara om sex. Åh, jag blir våt av att bara skriva om detta.

Varför inte komma till oss på Club Kino och testa om dina feromoner lyckas få en av oss heta, sexiga, porriga tjejer på fall? Vi finns här för dig och dina dofter, alla kvällar i veckan. Vi längtar efter Dig!

XOXO

Sandy