Ett tillfälle att njuta!

Jag läser Lexies senaste inlägg Tillbakablick  med ett leende på läpparna och har precis förstått att ett helt nytt år ligger framför oss! Så underbart! 

Hoppas ni hade ett fantastiskt nyår! Men hur ofta blir nyår som man tänker egentligen?! Är inte just nyårsafton den dagen med de högsta förväntningarna som ofta slutar i total besvikelse eller kanske till och med katastrof? Vet inte varför man har så höga förväntningar egentligen…Dagen och natten blir precis vad man gör det till! Jag brukar jobba just på nyårsafton! Detta är kollegor och vänner man träffar flera gånger i veckan hela året om! Det är en trygghet på något vis att ha den möjligheten att fira med människor man känner sig så bekväm med! Ofta har vi det väldigt lugnt fram till tolvslaget, det dukas upp en fantastisk buffé med otroligt god mat till tjejerna och när klockan slår tolv samlas vi utanför klubben, skålar, kramas och ser på fyrverkerierna! Ett stort tack till våra chefer som ser till att vi får ett riktigt trevligt nyårsfirande! 🙂

Sexigt, porrigt, förtrollande

Detta är en utav anledningarna till varför jag tycker att man ska komma hit till Club KINO! Med tanke på hur många som just blir besvikna då nyårsafton inte blir som de tänker… Vem vill inte starta året med erotik? Glamour? Kärlek, lättklätt, naket? Ett tillfälle att njuta! Vi ger dig allt det! Hur skulle det kunna bli fel? Glöm allt annat för en stund! När jag ser tjejerna på scen så kan jag bli förälskad i vem som helst för en stund! Alla har något unikt, utmärker sig  på sitt sätt och får dig att vilja ha mer. Det är något magiskt med striptease! Jag tror aldrig att man kommer kunna släppa denna värld helt. Många som slutar kommer tillbaka av just den anledningen! Man älskar den här världen! Det självklara med att klä av sig, ta på sig själv framför andra, röra sig i takten till musiken. Hänföra och charma. Sexigt, porrigt, förtrollande. Kalla det vad du vill. Men prova. OM du inte varit här, kom hit! 

Nyårsafton är över men vi finns här varje kväll och natt året om! 21:00-07:00. Vi ger dig alltid Ett tillfälle att njuta! Varför inte starta första veckan på år 2019 med att besöka oss?  

Pussar Kenzie