Ett medvetet val 

Det märks att lönen har kommit, och lagom till löningshelgen så är det dags för min favoritmässa här i Stockholm! Nämligen Öl & Whisky mässan i Nacka Strand! Jag är varken förtjust i öl eller whisky men det serveras både vin, champagne och massor av annat så risken är ytterst liten att man blir besviken! Missar man den denna helg har man chansen igen nästa helg! Våra flickor brukar synas till i vimlet och är man snäll och vågar hälsa kanske man får en present i handen 😉

Sällan har jag en plan om vad jag ska skriva, det blir ofta vad som bekommer mig för stunden, tankar jag haft. Eller, om jag haft en trevlig upplevelse av något slag som jag vill dela med mig av 😉 Valet 2018 är ett hett ämne, och just det här med val har jag funderat på senaste tiden. Men då tänker jag på val vi gör i vardagen, val vi gör i livet. Vissa omedvetna, men de flesta kanske väl medvetna?

En upplevelse utöver det vanliga

Ett medvetet val, att komma hit till Club KINO. Ett medvetet val som singel eller partner, ensam eller med vänner. Att besöka Stockholms sexigaste strippor för en upplevelse utöver det vanliga. Att ge sig själv möjligheten till en mer spännande kväll som många utav oss faktiskt behöver! Min favoritårstid hösten är här men det innebär också att allt fler håller sig hemma, inne i värmen framför tv:n. Inte särskilt socialt, kanske ensamt  till och med? Fördelen med att besöka oss, du kommer inte att känna dig ensam! 😉

Stockholm, en singeltät stad. Medvetet val eller omedvetet att vara singel? Stockholm, staden där karriär och status ofta går före mycket annat. Bekvämligheten att sköta sig själv, och kanske framförallt, möjligheten att klara sig själv, att slippa vara beroende av någon annan. Så i slutändan kanske det är Ett medvetet val.

Lexie skriver i ett utav sina tidigare inlägg  om just relationer- in och läs! 🙂

Allt har en mening

Ett medvetet val,precis som att jag väljer att gå till gymmet. Hur trött jag än är vet jag att jag mår bättre efteråt. Det handlar om att bestämma sig och göra det man behöver för att må bra. Vissa saker är  lättare att påverka än andra, vissa val är svårare men jag tror att allt har en mening. Det finns en anledning till varför man träffar vissa människor, fungerar bättre med vissa än andra.

Ett medvetet val som när jag väljer min outfit, underkläder som matchar mina skor, smycken och smink 😉 Det som framhäver min kropp och får dig att lägga märke till just mig 😉

Sist började jag mitt  inlägg om Marilyn Monroe, och brukar kalla Lexie just för våran Marilyn med det blonda håret och de målade röda läpparna! 😉

Puss! Kenzie