Ett enkelt sätt att koppla av...

Det finns otroligt mycket man kan göra för att koppla av- ändå känns det som att vi lever i en tid där vi är mer stressade än någonsin. Trots att vi blir allt bättre på att ta hand om oss själva, vi betalar och investerar i sådant som gynnar vårt välmående.  Vi tränar mer, går på massage, bokar en resa eller fler. Ändå kan jag uppleva den ständiga stressen att alltid vara på väg, att ha mycket i huvudet som ska göras och att man inte hinner med. Plötsligt har ännu en vecka gått. Hur tar Du tillvara på tiden? 

Visste du exempelvis att vid uteblivet sex i relationer är just stress en utav de vanligaste bortförklaringarna? Tänk om fler skulle förstå hur viktigt sex är för att vi faktiskt ska kunna slappna av och må bättre. Sömn såklart, äta och träna i all ära. Jag älskar att träna därför att det är en förutsättning för att jag ska trivas i mig själv. Tränar man vill man per automatik äta bättre . Bättre mat, sömn, träning- ger dig en bättre kropp och med det ett bättre självförtroende. Ett självförtroende att vilja visa upp sig och med det- porrigare och mer avslappnat sex. Men så ibland är man inne i den där mindre bra cirkeln där stressen tar överhanden. Tänk då att någon du träffar- eller din partner- plötsligt ringer och säger att denne står nedanför din port? Du öppnar dörren och plötsligt är du upptryckt mot väggen. Glöm allt som har med världen utanför att göra för innan du vet ordet av det har du upplevt tidernas orgasm! 

Ett enkelt sätt att koppla av…

Överraska dig själv med något du kanske inte planerat men som ger dig ett leende efteråt att tänka tillbaka på. Lite lustigt, jag läste nyligen en artikel om att vissa forskare anser att det borde införas en ”onani-rast”. Just för att det får oss att koppla av och släppa på en massa spänningar och vi kan sedan återgå till jobbet mer fokuserade. 

Varför inte?…Något du skulle gilla? 😉 

Puss och kram Kenzie 

Ett enkelt sätt att koppla av...