Ska man eller ska man inte? Engångsligg syftar jag på. Det handlar om, för mig, vem man ligger med. Jag vill ju helst engångsligga med någon jag inte känner. Dels för mystiken, att man kan hänge sig totalt utan att bry sig om vad den andre personen ska tycka och tänka och dels för att man ska slippa pinsamma situationer som kan uppstå när/om man ses igen.

Sen har jag personer som jag vill ligga med om och om igen. Men, då är de ju inte engångsligg och båda parter (eller hur många som nu är involverade) införstådda i ”dealen”

När jag bestämmer mig för att ligga med någon brukar han eller hon inte slippa undan speciellt lätt och jag lyckas alltid förföra och lägra. Jag kan mina tricks och knep för att få en man eller en kvinna på fall. Att viska snusk är en sak och då pratar jag inte om att säga enstaka meningar som att ”jag är så kåt”

Nä, jag brukar viska en utförlig beskrivning om hur jag ska slicka deras lem, till punkt och pricka. Från första slick på ollonet till hur långt ner i halsen jag vill ta dem. Gärna med både penis och pung. Samtidigt inne i munnen. Kvinnor brukar jag egga genom att lätt stryka handen på skåran, utanpå kläderna och bita dem lätt i halsen. Det brukar nästan alltid funka. Eller dra dem hårt i håret, om de är lite mer inne på en kinky linje.

Men, frågan var ju om man ska engångsligga eller inte och på det svarar jag ja. Ett rungande stort JA! Engångsligg är som den lilla svarta. Alla borde ha en i garderoben!

För er män som inte förstår vad jag pratar om så är ”den lilla svarta” ett väl myntat uttryck och syftar på en tight och sexig klänning som passar vid alla tillfällen.

Engångsligg

XOXO

Sandy