Vad kul att träffa så många av er på Summerburst igår! Några av våra tjejer var där och delade ut reklam och själv var jag där för att dansa och lyssna på musik. Himlen öppnade sig verkligen. Det åskade, blixtrade och regnet fullkomligt öste ner. Det stoppade dock varken artister eller besökare. Alla var glada och den goda stämningen fick i alla fall mig att glömma att jag stod där helt kall och genomblöt. Det var verkligen en våt kväll. Jag gillar ju att vara våt men det finns ju olika nivåer av våthet 😉

Egentligen är jag inte mycket för elektronisk musik, jag gillar HipHop och Rn’B men jag gick dit, som flera tusen andra tjejer, för JB, alltså Justin Bieber. Vilken talang killen är! Sjunger och dansar som få andra. Jaja, det kanske låter lite tonårsaktigt men jag uppskattar verkligen hans musik. Som en ung Usher, ungefär.

Senare på kvällen åkte jag hem, tog en dusch och skulle egentligen sova när telefonen ringde och de undrade om jag ville komma och jobba då det var hur mycket gäster som helst. Kul tänkte jag och satte på mig en liten stringtrosa, lite mascara och satte mig i bilen. Jag är liksom alltid redo när det kommer till att jobba. Är jag ledig för länge kliar det nästan i kroppen. Jobbet är min enda drog. Förutom ett riktigt gott rödvin 😉

Och, vilken kväll/natt det blev. Frusna men glada gäster som besökt både Summerburst och en annan utomhusfestival, så alla ville värma sig med oss tjejer. Vilken vi gladeligen gjorde.

en våt kväll

En våt kväll ute blev till en het natt inne här på Club KINO. Vi är alltid ett riktigt bra avslut på vad du än är ute på. Och hos oss kan du stanna hela natten lång. Förhoppningsvis i en skön säng eller i ett lockande varmt bubbelbad.

XOXO

Sandy