En skön nystart

Hur har början på januari varit? (Nu bortser vi ifrån att det mestadels har regnat och varit väldigt grått ute!)  Tänk vad mycket vi har att se fram emot detta år! Visst är det skönt med en nystart? Ett nytt år, en ny vecka med nya möjligheter som väntar bakom hörnet. Det finns en anledning till varför just januari är gymbranschens absolut bästa månad, då verkligen ALLA vill börja sitt nya hälsosamma liv och komma igång med träningen! Gruppträningsklasserna har långa väntelistor och motivationen är på topp! Det brukar hålla i sig fram till mars ungefär…Jag tänker att balansen är viktig, träning i all ära, men visst måste vi roa oss och njuta av livet på andra sätt? 😉 Har ni haft en skön nystart på 2023? Några löften? Träning? Nöjen?

En skön nystart

En annan verklighet

På tal om nöjen så borde ett besök på Club KINO vara stående på agendan! 365 dagar om året har vi öppet 20:00-05:00 för att ge ER möjlighet till en oförglömlig kväll, när än lusten faller in! Det spelar ingen roll om det är en helg eller mitt i veckan. Kanske behöver man något att se fram emot precis i början på en ny vecka?  En skön nystart helt enkelt.  En möjlighet att glömma allt annat för en stund. Låt en kväll med sexiga flickor och heta shower, göra din kväll, vecka eller månad! Tiden springer och vi är väl medvetna om att årets första månader knappast är superhärliga i Sverige. Nu är tiden då många längtar bort till varmare grader, så varför inte skapa en annan verklighet här hos oss? Möjligheterna är många! 😉

En skön nystart
En skön nystart

Varje kväll finns det flertal sexiga tjejer på plats, redo att förföra och hänföra våra gäster med målet att ge er en fantastisk upplevelse! Och WOW, de är så bra! 😀 Det handlar om kemi, och vill man komma in och  njuta av allt det vackra som utspelar sig  framför en,  så är det helt okej att vara nöjd där! Men visst är det lätt att låta sig  charmas och vilja fortsätta ensam med någon av alla dessa skönheter? Med flertal VIP rum, läckra dansöser och generösa öppettider kan jag garantera att det finns något för alla! Ni som vet, ni vet 😉 Och vet man inte, välkommen till Club KINO!

En skön nystart

Njut av bilderna på underbara Gloria i detta inlägg! 😀 Kom och träffa henne och hennes fantastiska kollegor en kväll inom snar framtid! 

Puss Kenzie