Vi har öppet

Oktober ligger bakom oss, vi har ställt om klockan, firat Halloween och Alla helgons, och månaden avslutades med mer strikta restriktioner (igen). Corona ökar och givetvis undrar många om vi fortfarande har öppet. Visst har vi det! 🙂 än så länge! Jag är glad att vi under hela denna tid haft den möjligheten och håller tummarna att vi kan fortsätta. Men, det ställer höga krav på oss, som företag och som anställda, och även på er gäster som väljer att besöka oss. Som jag skrev i mitt förra inlägg så har vi hela tiden hållt fast vid att hålla på max antal personer som får vistas i våra lokaler. Inget barhäng och handsprit är utplacerat redan vid entrén. Även masker erbjuds vid entrén om man önskar att bära det 🙂 Vi ser det som självklart att man stannar hemma om man känner av minsta symptom på förkylning. Så låt oss hjälpas åt att hindra smittspridning så att vi kan njuta av varandras sällskap här på Club KINO. Välkomna att se våra fantastiska tjejer dansa och ge er liveshower hela nätterna! Eller kanske  en het privatshow!

En het privatshow
En het privatshow

En het privatshow 

En dans bara för dig. I lokalen öppet framför andra, eller mer avskilt bakom ett par draperier. Kanske önskar du mer än en dans? Vi har två rum med jacuzzi, här kan du exempelvis avnjuta en duschshow med två av våra tjejer, en erotisk massage eller nakenshow. En trappa ned finns våra privatrum, det är många att välja på och ofta har våra tjejer sina egna favoritrum. 🙂 Kinky rummet är en favorit hos många gäster, här finns diverse redskap för den som varit stygg 😉 Handbojor, piskor, koppel…Många fantasier stillas i detta rum och kanske väcks nyfikenheten om mer! Behov och begär är något vi alla har! Hur långt man kan gå just här är självfallet begränsat men också ofta tillräckligt! En het privatshow stillar många begär…;)

En het privatshow

Många möjligheter

På Club KINO finns alltid många möjligheter, både gällande olika typer av shower, danser, privatrum och framförallt våra sexiga tjejer! En het privatshow kan innebära en dans på tio minuter, med en eller kanske till och med  två tjejer samtidigt! Det kan vara en timma i jacuzzin, eller en hel natt i något av våra andra rum. OM du önskar såklart. Valet är ditt, vi har öppet alla kvällar/nätter i veckan, 21:00-07:00. Det absolut bästa sättet att släppa tankarna på allt annat, tillåt dig själv att försvinna in i en annan värld för en stund och njut. 

Puss Kenzie  

En het privatshow