En bra fest

I torsdags var jag på sommar mingel med jobbet! Stort tack till er som organiserar och styr ihop dessa varje år! Jag är inte så stort fan av att gå ut och klubba i Stockholm dessutom fyller jobbet alla kriterier för en bra fest! Jag är omringad av ett stort gäng kompisar, det finns en massa snygga killar (våra gäster ❤️), jag kan dansa natten lång och samtidigt umgås med er alla! Jag får vara mig själv, fast den sexiga versionen och det är all eyes on me! Bra va?

En bra fest

Champagnen flödade minst sagt och vi blev bjudna på en massa härlig mat! Det är just det ni får se i bild, hur vi och resten av kvällen såg ut får ni fantisera ihop ;). Jag kan säga att det blev en succé som vanligt! Alla mina kollegor var vackrare och stiligare än någonsin! Humöret var på topp och Stockholm bjöd på vackert väder! Angel och jag startade dansgolvet med min favoritlåt ”Luren i fickan” och sedan anslöt sig resten av personalen! Kan säga att männen kunde inte slita sina ögon från oss när vi dansade! Club Kino levererar som vanligt och livligare fester har jag aldrig varit med om!

Bakis fredag

Trots att jag höll mig till champagne och inte blev så full var jag bakis hela fredagen! Måste ha med åldern att göra och att jag dricker så sällan! Allt jag ville var att äta och mysa i sängen! Somnade hela dagen och kände mig lite småsur! Igår var det dags att jobba igen 🙂 Just ja, jag färgade håret blått igår innan jobbet, så har ni svängarna förbi inatt eller imorgon kan ni se smurf Lexie!

Inatt lär vi ha en lite lugnare natt på klubben och jag ska passa på att mysa med min otroligt vackra fru/bästa vän Melina! Har redan hunnit gå henne på nerverna med mitt fotande när hon satt och sminkade sig! Kan inte låta bli, hon är så bedårande vacker!

Ha en bra söndag och en bra kommande vecka!

Pussar Lex