Visste ni att en fobi eller rädsla kan skapa lust? Min stora fobi är ormar och en kväll efter att jag varit på dejt med en kille berättade han att han hade en orm hemma. Vi var redan på väg hem till honom när han berättade det och jag kände att det var för sent att ångra sig. Väl hemma hos honom och vi hånglat upp varandra och var helt nakna fick jag syn på ormen och fick lite smått panik. Dock började jag leka med tanken att ormen kanske kunde kåta upp oss. Som ett hårt piskrapp på rumpan kan göra. Han tog fram ormen och  började kittla mina bröst med dess svans. Jag var livrädd men det pirrade extra mycket i fittan av att veta att det var en livs levande orm som smektes över min kropp. Till slut kunde jag inte hålla mig längre och bad honom bura in ormen igen så vi kunde sätta igång att knulla. Hans härliga kuk lockade nu mer än ormen. Men, det var ett annorlunda och spännande förspel.

 

 

Vad är du rädd för?

XOXO

Sandy