Fy vad kallt och ruggigt det blivit. Du borde komma hit och värma dig och mysa med din alldeles egna strippa. En tjej/kvinna som gör allt för dig. Allt för att du ska må bra. Allt för att du ska njuta och känna dig speciell.

Jag hoppas ju så klart att det är just jag som får bli din. Att jag får bli din kvinna.

Jag hoppar upp i ditt knä och gnider rumpan lite lätt mot ditt skrev. Vi myser och viskar söta saker i varandras öron. Ganska fort byts de söta orden ut mot mer snuskiga fantasier och jag märker att du är redo. Det känns mot mitt lår 😉 Du andas in min söta doft av vanilj och honung (Mitt långa och mjuka hår är nytvättat och doftar gott av mitt schampo)

Vi tar varandra i händerna och går ner för trappan till de magiska rummen. jag väljer ett av de bästa rummen, till oss två. Rummet är lyxigt och osar av romantik. Vi lägger oss på en stor rund säng och jag börjar sakta massera dig så du slappnar av. När jag masserar dig gungar mina bröst i takt till den sensuella musiken som spelas.

Din alldeles egna strippa

 

din alldeles egna strippa

Du vänder dig om så jag kan massera din framsida och jag sätter mig gränsle över dig. Du är fortfarande hård… Jag älskar det. Du gör mig så våt. Jag riktigt njuter av att massera dig. Att jag fick bli din. Att du valde mig. Just nu existerar inget annat än du och jag. Jag ser hur du njuter och hur mycket du tycker om det jag gör.

Så, kommer du hit och värmer mig snart? Jag väntar på dig och längtar efter dig. Låt mig bli din alldeles egna strippa. En sådan borde alla ha, om du frågar mig 😉

XOXO

Sandy