Det sexiga självförtroendet

Wow vilken helg vi hade! Det var löning, Elitloppet och strålande sol! Tack alla ni härliga män som besökte oss!

Jag vet att jag tagit upp det tidigare, men jag älskar att se när tjejerna dansar! Det sexiga självförtroendet när de kliver upp på scenen och kör sin show. Alla med sin egen stil gällande både kläder, dans, sätt att röra och föra sig. I helgen hade vi omkring sexton till arton tjejer vardera kväll! Vissa kommer väldigt tidigt för att både hinna äta, duscha och sminka sig innan vi öppnar, medan andra kommer inrusandes någon kvart innan för att göra den sista ”touchen” med smink och hår!

Det blir lätt nära och intimt

Loungerna där vi gör oss i ordning fylls med massa skvaller och skratt. Kläder, skor, sminkväskor, plattänger fyller varenda vrå och det är ett under att man hittar vad som är ens eget mitt i allt! 😉 Men det finns också en charm i det hela när man står och ser på. Vissa har jobbat här i många år nu, andra några månader. Olika åldrar, och jag tycker om att se hur de ”mer erfarna” mer än gärna delar med sig om diverse erfarenheter! Med sexton till arton tjejer på en kväll skulle man kunna tänka sig intriger, men det glädjer mig hur stämningen är sinsemellan allihopa! Många går ned i privatrum tillsammans med en gäst (eller fler) vilket skapar en närmre relation då det lätt blir väldigt nära och intimt!

Här är jag ännu mer av mig!

Som Lexie skriver om i sitt senaste inlägg gällande hur man hittar sin identitet så gäller detsamma här! För det tar ett tag innan man lär känna sig själv som ”strippa”. Jag är fortfarande jag, men här är jag ännu mer utav mig! Jag blottar mig helt när jag klär av mig på scen, och väljer du att gå in i privatrum så kommer vi kanske inte bara spendera en, utan till och med flera timmar tillsammans! Vilket ofta blir väldigt intimt! Beroende på vem du är och har för önskemål beror det helt på vilken sida utav mig du lär känna! Kanske är du helt enkelt ute efter att bli riktigt dominerad, smiskad en hel timma, förnedrad och trampad på. Ja då kommer du få lära känna mitt dominanta jag! Eller så är du ute efter en mer intim stund, där jag ger dig en sexig dans och sakta klär av mig varenda plagg…Där jag sätter mig naken på dig och låter mina händer massera din kropp i en värmande massageolja…

Omgivningen spelar in

Sexton tjejer innebär sexton olika identiteter, där, precis som Lexie skrev, har vi alla olika uppväxter och ursprung. Där vi alla haft olika förutsättningar i livet! Så med en hektisk helg, som gav oss många gäster går det också åt mycket energi, och då spelar omgivningen in! Att ha sin förebild även på jobbet, eller kanske till och med en kollega som blivit en bästa vän, skapar en trygghet!

Med det sagt är jag riktigt stolt över våra fantastiskt vackra, sexiga och härliga flickor! Som varje kväll de jobbar, går in med Det sexiga självförtroendet och totalt äger scenen! En efter en! De hjälper varandra istället för att stjälpa vilket gör att man inte bara  trivs på jobbet, utan också att Du som gäst upplever en skön stämning hos oss på Club KINO!

Så varmt välkomna! Hoppas vi ses snart igen! 🙂

Puss Kenzie

Och som ni ser är Nina tillbaka efter en kort tids ledighet 😉