Det nakna, sexiga och oförutsägbara 

I mitt senaste inlägg skrev jag om att vi alla behöver något att se fram emot. När vi helst inte ska resa, stödja våra restauranger, eller ens shoppa så måste man låta fantasin ta vid för att på något vis hålla modet uppe! Vi är inne på andra veckan i januari och i söndags trädde den nya pandemilagen i kraft, jag som under hela denna tid fortsatt att träna blev bittert medveten om att jag måste lägga om mina träningstider såvida jag inte vill stå i kö trettio till fyrtion minuter varje gång jag ska till gymmet. Att ge upp träningen kommer aldrig att vara ett alternativ. Att träna är en lyx  i vardagen, men jag tror att de flesta av oss behöver en annan form av lyx än enbart träning. Möjligheten att komma iväg en dag eller två, kanske endast ett par timmar? Kanske har vi  ett behov av det nakna, sexiga och oförutsägbara? 

Det nakna, sexiga ch oförutsägbara
Det nakna, sexiga ch oförutsägbara

Kvinnor som hatar att män älskar det

Ibland tänker jag tillbaka på den tiden när jag precis hade börjat jobba här. När allt fortfarande var så nytt och spännande. Att leva på natten. Jag älskade känslan jag bar på när jag gick hem på morgonen, som att jag hade ett hemligt liv. Och det har man ju på sätt och vis. För det är långt ifrån alla som vet att jag arbetar på en strippklubb. Inte för att jag har problem med vart jag jobbar, utan för att samhället i sig fortfarande inte har förståelse för den här världen, eller verksamhet. Ändå finns en enorm nyfikenhet, kanske blandat med förundran, förakt och faschination. Något av det eller lite utav varje. Kvinnor som hatar att män älskar det. Det nakna, sexiga och oförutsägbara. Sen finns det givetvis kvinnor som älskar det också, precis som det finns män som säger sig inte förstå eller erkänna sig nyfikna eller lockade. Vi är alla olika, nattlivet är inte för alla, strippklubbar är inte för alla. Men, det är något magiskt och jag önskar att alla kunde se det vackra i det som jag gör, och många med mig.

Det nakna, sexiga ch oförutsägbara

Jag önskar att alla ser det vackra på samma sätt som jag

Det är inte bara vackert för att det är naket, (för alla kvinnor är otroligt vackra och det är oundvikligt att inte fashineras!) Men det vackra ligger också i personen man träffar, hos alla våra fantastiska tjejer som jobbar nära varandra natt efter natt, vecka efter vecka och månad efter månad. Som delar upplevelser och historier, och som ger varandra nya minnen att ta med sig till framtiden. Här byggs också en vänskap, kanske djupare än hos många andra, just för att det är så pass naket och oförutsägbart. Det blir vackert. Och det skapar en trygghet både i och med sig själv och sina kollegor. 

Det nakna, sexiga ch oförutsägbara

Vi håller fortfarande öppet från 20:00 varje natt! ! Vi behöver alla den magiska känslan där vi njuter utav livet och får drömma oss bort för en stund, väljer man att besöka oss lovar jag att vi gör vårt yttersta för att ni ska längta tillbaka till nästa besök!

På tal om träning…Lexie och Pamela är ett riktgt dreamteam! Kan man annat än att avguda deras fysik?! De jobbar tillsammans på onsdag nästa gång, kom och träffa dem och flera av våra härliga tjejer!

Puss Kenzie 

 

Det nakna, sexiga ch oförutsägbara