Hej love birds! Har ni saknat mig, er alldeles egna lilla kåt-slyna. Det är klart ni har 😉

Min frånvaro beror på att jag varit ute på landet och vältrat mig i skaldjur & skumpa, solat naken, haft en massa utomhussex, badat naken, ridit barbacka på stora hingstar (det slår att sitta på torktumlaren, med hästlängder…) Riktiga fullblod med svällande muskler och svajande manar.

När jag njöt som mest funderade jag på att myten nog är sann. Den alla viskar om. Som det pratas om till och med på andra sidan atlanten och på många andra ställen.

Den svenska synden.

 

I alla fall när det gäller mig. Jag är ju konstant kåt, jag har aldrig bh, jag pratar alltid om sex, jag har sex med samma kön, jag har orgier. Ja, hela min existens går ut på sex. Jag är helt enkelt den svenska synden.

Det är mig de borde ha en bild på, på Wikipedia, där de förklarar detta fenomen vidare 😉 Just nu är där ingen bild alls, vilket är en stor skam. Tänk er hur Sveriges turism skulle öka om den svenska synden förknippades med mig och mina stora stora bröst. Det är nog många som skulle vallfärda hit, bara för att få en glimt av dem. Kanske med en förhoppning om att få stoppa in sin lem mellan mina syndiga tuttar.

den svenska synden

Men, nu tillbaka till min ute på landet-vistelse där synden blandades med njutning av alla dess slag. Mini-semestrar behövs ibland. även om jag älskar att jobba. Den friska luften och solen gjorde underverk och jag är tillbaka med ny energi och en ny glöd. Jag saknade självklart dock alla er män och åkte direkt hit till Club Kino när jag kom till stan. Även om jag fortfarande hade ledigt. Jag var ju tvungen att pussa på alla mina fina flickor här och smygkika om någon av mina favorit-män var här.

XOXO

Sandy