Ofta har jag fått frågan om hur min drömman ser ut och lika ofta har inte jag kunnat ge ett svar! Det har alltid varit någonting i stilen med mörk röst, lång, charmig…Jag tror att det gick upp för mig idag varför jag har så svårt att svara på den frågan! Den manliga idealen är nog bara ett påhitt! Lika som att kvinnans huvudsakliga mål i livet är att avla barn och mannens att försäkra sig om att hans gener sprids och arten överlever!

Kan man verkligen hitta allt det man söker i en och samma person och leva riktigt nöjd med henne/honom livet ut? Utan att göra en enda uppoffring i förhållande till sitt välmående? Jag tror nämligen inte det! Jag må ha fel och eventuellt ändra mig när ”the one and only” brakar ner från himlen, vem vet! I dagsläget tror jag inte det!

Den manliga idealen

Jag säger inte heller att det är okej för mig att vara i flera olika relationer på en och samma gång, nej! Det jag säger är att oavsett typen eller längden på en relation så är det full fokus, finns ingen annan då MEN det betyder inte att det tar slut där! Vi människor har tusen olika preferenser i mat, kläder, musik och inte minst vänner! Dessa skiftar under livets gång! Varje relation handlar om att båda parterna får ut någonting från den eller hur?

Just därför tror jag att man inte ska fästa för stor vikt vid att träffa den perfekta partnern! Se saker och ting för vad de är och kunna lämna det dåliga och tänka på allt det bra som man har fått ut av det! No hard feelings! Alla interaktioner både bra & dåliga leder till ytterligare en insiktom sig själv och livet!

Den manliga idealen

Härligt med varition

Visste ni att jag finner egenskaper som den manliga idealen ska ha i var och en av er? Jag kan bli småbetuttad i varje karl jag träffar under ett arbetspass! Igår till exempel, en av gästerna var dö läcker, en annan hade händer av guld, en tredje hade en riktigt mörk stämma, en fjärde riktigt fina muskler, en femte hade jag ett givande samtal med and it goes on. Känns som att jag skulle älska att vara sultan och ha ett eget harem av män!

Har ni sett Kenzies senaste inlägg? Hon är grym på att skriva och tar extremt fina bilder! Ingen annan har lyckats fånga allt det härliga med min kropp på bild! Riktig natur begåvning! Hon pratar om olika fantasier, vissa som man håller för sig själv. Jag har massvis med sådana och delar gärna med mig av dem med er! Förresten så tog jag och Luna lite duschbilder imorse!

Glad Valborg alla härliga läsare och hoppas att vi ses inatt!

Puss lex

Den manliga idealen