Hur ska man vara för att ”få” dejta mig?  Jag får ofta den frågan från de sköna män som besöker oss och som vill lära känna mig lite extra. Jag är en kvinna med klass, smak och höga kriterier och för att få komma innanför mina trosor krävs en hel del av en man. Sexuellt that is. I och med att jag oftast ligger innan jag dejtar så vet jag ju hur mannen är och vad han kan och köper därför aldrig grisen i säcken.

Då jag är en riktig slick-fantast ska han allra först ta hand om min mus och hela området runt omkring och få mig att komma minst en gång innan han får penetrera mig. Slickandet ska ske med riktig inlevelse och han får gärna ta ett hårt tag om mina höfter, för att visa vem som bestämmer. Han får absolut inte glömma blygdläpparna och rumpan som är 2 stora erogena zoner som många ofta glömmer vid oralsex. Blygdisarna ska sugas på och i rumpan – där får han gärna stoppa in en inoljad tumme.  

Själva sexet ska vara rått, hett och kinky blandat med passion och romantik.

En kombination som  kan vara svår att få till men jag är villig att ge lite tips på vägen för att få till en riktigt perfekt stund. Men, han måste alltid visa att det är han som är in charge. Jag vill bli omhändertagen av en riktig man. Han ska dra i mitt hår, vända mig bryskt då han vill ändra ställning och viska i mitt öra vilken härlig liten slyna jag är… Att prata snusk är både bra för hälsan, sexet och fantasin. Det borde alla göra flera gånger i veckan vare sig det är under onani eller med en partner.

Dejta mig och du vill aldrig dejta någon annan….

 

Dejta mig

XOXO

Sandy