Äntligen helg och sista dagen i juni!Det skulle ju vara härligt om sommaren ville börja på riktigt imorgon 😉 !  Vilka dagar vi haft denna vecka! Guns N` Roses spelade på Friends Arena  igår och många partyglada herrar gästade oss! Älskar  när det händer saker i stan! Riktigt kul! Så idag är det dags att tacka av Juni månad – Nu tar vi helg! Hoppas att  ni är på festhumör och sugna på våra sexiga flickor! Vi är som alltid taggade  och redo att dansa hela natten!

 

Många som inte har varit här undrar vad vi har för tjejer, vad man gör i privatrummen, hur det går till helt enkelt 🙂 Vi har massor av härliga strippor! I olika åldrar och ursprung! Blonda, mörka, korta, långa, med tatueringar, utan tatueringar. Vi har hon som du blir fullständigt förälskad i och vill ta hem till mamma imorgon och gifta dig med! – Vi har också den mest syndigaste som får dina vildaste fantasier att blekna och kanske tar hon med dig till Kinky rummet!

Man kan bada jacuzzi- med en, två eller fler sexiga tjejer på samma gång!  kanske vill du njuta av en dusch show? Eller vill du bli skönt inoljad med en naken tjej sittandes gränsle över dig som öppnar precis alla dina sinnen och kanske tankar du aldrig tidigare haft? 😉

Hur som så bör du vara redo för en fartfylld natt oavsett om du kommer hit för att endast se på show, eller hitta på något annat spännande!

Några av tjejerna har börjat kvällen med middag och lite skumpa för att bege sig ut på stan i våra numer riktigt färgglada bilar! Har du sett dom? Vågar man sig fram ger vi dig gärna ett litet gyllene kuvert! 😉

 

Det finns alltid en anledning att fira och idag är det fredag! Så kom in och besök oss- vi väntar på er!

Nu tar vi helg! 

Puss Kenzie