Törsten efter erotik!

Även denna helg har gett oss många festglada herrar på besök och våra tjejer har dansat non stop! Efter årets fattigaste månad då många  surt suttit hemma känns det som allt fler törstar efter mer! Inte bara en utgång på stan utan mer erotik! Charmen med strippklubbar brukar jag tänka framförallt är att komma in i en helt annan värld. Kanske koppla bort vardagen. Möjligheten att få njuta utav det många utav oss fullkomligt älskar! Sexiga kvinnor som dansar förföriskt, den av/lättklädda och erotiska miljön som förför och distraherar. Där man kan vara den man är, eller som man kanske önskar vilja vara. Där fantasier och fetischer inte anses som konstigt eller annorlunda.

I olika länder och klubbar gäller olika regler 

För visst har vi fantasier, och många har en eller annan fetisch…Och här har vi Charmen med Strippklubbar. Beroende på vart man är såklart, i olika länder gäller olika regler och ett tips från coachen är att alltid kolla upp vad som gäller i diverse länder och den klubb man besöker.  Kan vara bra att kolla upp när det handlar om att  infria en fantasi, återskapa minnen, uppleva något nytt….På vissa strippklubbar kan man endast betala för dans i ett ”bås”, andra har privatrum (Som hos oss på  Club KINO, med olika teman som Kinkyrummet eller med jacuzzi exempelvis )  På vissa klubbar gäller se men inte röra, ofta är det något man får betala extra för. När det handlar om fetischer så finns det så otroligt mycket! Tänder man på lack och läder med riktigt  höga klackar och dominans kan man alltid fråga klubben i sig om det finns någon speciell Domina för kvällen. Här vill man gärna få träffa någon riktigt insatt som vet hur man tar sig an en undergiven för maximal stimulans och njutning.

Charmen med Strippklubbar 

Att slippa bry sig om vad andra tycker och tänker är också lite utav charmen med att besöka en strippklubb. Möjligheten att bara vara, njuta av en dans och den sköna atmosfären. För den som önskar sällskap finns möjligheten, och har du en fantasi eller fetisch är det ingen annan som får veta än den du väljer att spendera din tid med. Det är din stund hos oss.

Den riktiga Charmen med Strippklubbar, kommer enligt mig alltid att vara dansen. Den förför och det är omöjligt att inte låta sig hänföras utav den! Spana in denna trailer för Hustlers med Jennifer Lopez. Jag tror att alla som jobbat med Striptease någon gång, får en längtan att dansa när man ser den, och de som inte gjort det blir galet nyfikna och sugna på att prova! 😉

Du pratar med proffs 

Jag hade en intressant konversation med en man igår som är här emellanåt. Han sa att hans fru visste om att han var här, han hade sagt till henne tidigare på kvällen när hon ville sova att ”Antingen ses vi om en stund och dricker en flaska champagne , eller så åker jag in till stan” Och hon vet vad jag gör i stan, jag besöker er. Jag tror hon föredrar att jag åker hit, här får jag möjligheten att prata med riktiga proffs. Ni är grymma på det ni gör! Jag lägger hellre pengarna här än går ut på en krog där folk tror att man är ute efter något. 

Charmen med Strippklubbar…Vad är det för Dig? Vi har alla olika upplevelser, fantasier och kanske också  tankar med vad ett besök ska ge oss. Våga vara öppen i sinnet och glöm inte att njuta utav det du har framför dig! Jag har sagt det förut och det tåls att sägas igen. Släpp alla måsten för en stund. Att besöka en strippklubb ska vara en upplevelse. Njut. 

På fredag är det Alla Hjärtans dag! Vi har som alltid öppet alla kvällar och nätter 21:00-07:00. Välkommen! 🙂 

Puss Kenzie 

Jag fick möjligheten att fota härliga Isabella härom natten! En utav våra yngre nya förmågor som snabbt gjort sig populär! 🙂