Jag har en Bucket List, alltså en lista med saker, utöver det vanliga, som jag vill göra i mitt liv. Många har nog en sådan lista men att många av sakerna förblir önskningar. kanske för att de inte går att genomföra ekonomiskt eller för att man kanske inte vågar.

Min Bucket List innehåller både saker som kommer att bli svåra att få till och saker som är enkla att göra. De flesta av sakerna är syndiga (så klart 😉 ) men andra saker är helt vanliga.

Några av sakerna som jag bockat av är skinny dipping, alltså att bada naken, i iskallt vatten. Jag gjorde det mitt på natten på hösten och det var verkligen ISKALLT: de flesta badar bastu innan men jag ville ha det iskalla vattnet mot min kalla kropp för att verkligen få en chock-upplevelse. Jag ville att vattnet skulle väcka alla sinnen och att min hud, bröstvårtor och mus skulle få en rusch av blodcirkulationen som går igång när vattnet kommer i kontakt med kroppen. Det var så häftigt.

En annan sak jag gjort är gruppsex med hela 10 tjejer. Det var rumpor, bröst, kurvor, kyssvänliga mjuka läppar och våta möss överallt. Vi låg i en stor säng och det var skratt blandat med njutning. Ni skulle ha sett oss, vi var verkligen en fröjd för ögat. Jag var verkligen riktigt tänd på alla så det blev en erotisk och passionerad stund med många orgasmer. Tjejer kan verkligen få mig att komma, de vet ju själv var deras sköna punkter sitter och kan stimulera dem på andra, med önskad effekt.

Egentligen var dessa två saker de viktigaste på min Bucket List, jag vet inte varför nakenbadet kändes så häftigt men det kanske har något med naturen och renheten i att vara helt naken att göra…?

Vad har du på din Bucket List? Kanske att besöka en strippklubb?