Once a stripper, always a stripper!

Forskare har kommit fram till att människor kan bli beroende av både kemikalier och erfarenheter. Beroendet formas när hjärnan uppfattar någon typ av belöning i samband med situationen. Bli beroende av striptease och att jobba som strippa är något som upplevs av de flesta dansöser. Många tjejer förundras över hur svårt det är att ta sig ur branschen. Har man börjat jobba som strippa kommer man alltid tillbaka antingen fysiskt eller psykiskt. Det är liknande känsla som föredetta rökare har, även om man har slutat så kommer suget tillbaka lite då och då eller så börjar man helt igen.

Beroende av striptease

När jag är ledig mer än några dagar i sträck kan jag sitta hemma och längta ihjäl mig efter att få jobba. Ofta har jag bett om att få jobba extra. Det är samma visa varje gång. Väl inne på mitt fjärde pass i rad sitter jag och drömmer om att få vara ledig för att min andra lediga dag undra varför jag inte jobbar. Inte en gång har jag kommit på mig själv med att kalla Kino för ”hem”. Jag är inte den enda som känner så.

Penny en av våra dansöser har varit så exalterad över att flyga upp till Norrland och få vara ledig hela förra veckan. Samma kväll som flyget landade skrev hon till mig att hon saknade jobbet och att hon egentligen ville vara med oss och jobba. Tjejer som har valt en annan bransch och slutat på Kino helt har i efterhand uttryckt en enorm saknad av dansen, klackarna och alla våra fina outfits. Det finns också tjejer som har slutat men kommit tillbaka efter ett visst antal av år. De har inte riktigt trivts med att vakna med tuppen och jobba dagtid och fasta arbetsdagar. Lönen och flexibiliteten är bland dem bästa egenskaperna med att jobba på klubb Kino.

 

Chanel beroende av striptease

Massvis med belöning

Det är inte alls konstigt att längtan efter jobbet är så stark när det finns massvis med belöning att hämta. Det är inte bara det materiella som tilltalar hjärnan. Här får vi leva i en drömvärld där vi känner oss som drottningar. I vår fina shop klär vi oss från topp till tå och blir den sexigaste versionen av oss själva. Oftast visar man upp denna version av sig själv för sin partner bakom stängda dörrar. På Kino får vi gå upp på scenen och visa upp oss för så många fler än en och njuta av uppskattningen. Dessutom är det många olika uppsättningar av sexiga outfits och underkläder som vi får visa upp. På en och samma natt kan man leva ut sina vildaste fantasier. Jag kan börja natten som girl next door för att senare byta om till en skolflicka. Vår vackra Chanel provade en svart tight outfit med skyhöga klackar och på några minuter omvandlades till en sexig action-film figur. Möjligheterna är oändliga! Inte minst får vi dela nätterna med underbart sällskap i form av andra tjejer och gäster!

Beroende av striptease

Anledningen till att jag tar upp det här är att jag åker iväg på en efterlängtad semester och vet med mig själv att jag kommer att sakna jobbet! Jag kommer att längta efter att få dansa och visa upp mig, jag kommer att sakna umgänget med tjejerna. Jag kommer att längta efter att få kila ner på privatrum med er på en härlig massage! Jag kan stolt säga att jag är beroende av mitt jobb och jag ser absolut inget fel med det!

Passa på att komma bort från kylan därute och njuta av våra fantastiska tjejer eller besök butiken och ta till er Kenzie´s heta tips!

Puss Lexie

 

Chanel beroende av striptease