Bella är en våra nya tjejer! Vissa av er tycker att det finns en likhet mellan oss. Vissa kallar oss för syskon. Utåt sett är hon rar, väldigt snygg och alltid glad men det finns en annan sida av Bella som kommer fram när hon har sex. Jag frågade henne lite mer om just den sidan och tänkte berätta lite för er 😉

Bella

Hur gammal är du?

Bella: 20

När blev du av med oskulden?

Bella: När jag var 15 med en 19 årig kille.

Hur var din första sex upplevelse?

Bella: Det var bättre än förväntat. Inget extraordinärt, vi körde missionären i 2 minuter tills han kom! Han tyckte att jag var så tight. Det gjorde inte ont men det var en märklig känsla. Typ ”vad gör en korv därnere”. Numera är jag en riktig korvälskare. Som en vis man sa en gång: ”korven är god men såsen är farlig”.

Bella

Bella

Hur hamnade du på Club Kino?

Bella: Jag tog ”erotic dancing” lektioner och kände mig väldigt sexig. Jag ville ha mer av den känslan! Dessutom hade jag inget att göra på dagarna så jag gick in på hemsidan, skickade lite bilder. Blev inkallad till en intervju och så blev jag kvar.

Vad är det bästa med Club Kino?

Bella: Alla som kollar…, att ha en publik och veta att de vill ha mig!

Vad tänder du på när du har sex?

Bella: Förnedring, att bli slagen, spottad på, strypt. Jag gillar att bli dragen i håret. Smisk, jag älskar smisk!

Bella

Vad med allt du nämner gör att du blir kåt?

Bella: Där kommer topping from the bottom in, som det kallas.

Vad innebär det?

Bella: Det innebär att den som får uppleva förnedringen har kontroll över allt som händer. Man (jag med andra ord) bestämmer när partnern får lov att förnedra en. Det är för att jag gillar BDSM men jag är en dominant masochist.

Bella

Vad äger du för leksaker?

Bella: Jag äger 2 vibratorer, en stor och en bullet. Sedan har jag en womanizer som är jag fullkomligt älskar. Jag har aldrig squirtad innan jag hade den och nu gör jag det varenda gång jag har sex. Jag har massa piskor, handklovar, gag ball, floggers, hästspön från min tid som hästtjej och massa annat kul! Nu när jag jobbar på Club Kino med en tillhörande sex shop kommer jag att fylla på med en massa nya spännande leksaker! 

Bella

Finns så mycket mer som denna pingla kan berätta och visa! Kom och träffa henne här på Club Kino om ni törs 😉

Puss Lex