Längre dagar och kortare nätter

Idag var det vårdagjämning. Med andra ord är dagarna från och med nu längre än nätterna och det blir betydligt lättare för mig att kliva upp på eftermiddagen om jag jobbat natt! Piggare och mer energi till gymmet! (där jag lyst med min frånvaro på grund av en långdragen förkylning) Men, nu är jag tillbaka och att få känna hur kroppen jobbar är fantastisk! Träning är en färskvara och det är en lyx att kunna träna! Känslan efteråt ett träningspass sitter i lång tid efteråt och det gör under både fysiskt och psykiskt! Jag ska vara ärlig och säga hur bitterheten inom mig växer när jag inte har möjligheten att träna…

Avundsjuka har jag döpt detta inlägg till då jag fick en kommentar till mitt tidigare inlägg Starka kvinnor, som jag tyckte var riktigt intressant skrivet! Längre ned i detta inlägg skriver jag lite kort om varför jag tror folk har dessa förutfattade meningar om just striptease 🙂 

Här möter vi fördomarna

På tal om träning så vet ni sedan tidigare att det är en stor del av mitt liv, inte att jag tillbringar flera timmar där åt gången, men, det är lika självklart för mig att ta sig till gymmet som för någon annan att borsta tänderna. Något som ska göras för att man ska må bra helt enkelt.Så när jag fick kliva in i den varma yogasalen igår njöt jag. Svetten som rinner, muskler som tänjs ut. Det som slog mig just igår var hur lite kläder folk har på sig. Ett par hotpants och en tränings-bh. Som på sommaren, en bikini på stranden. Så på gymmet är det okej. Vi exponerar alla våra kroppar utan att det ifrågasätts.

Men striptease. Här möter vi fördomarna. Vad gör det mer okej att visa upp sig på stranden inför hundratals människor i en bikini eller badshorts, men att visa upp sig inför en mindre grupp är slampigt och smutsigt? 

Avundsjuka 

Är det så enkelt att det har med avundsjuka att göra? Eller är det rädslan att ens man/sambo/kille/tjej ska tända på det och vilja ha någon annan? Att man själv egentligen har en nyfikenhet eller längtan att själv vara den kvinnan? Den kvinna andra fantiserar om. Eller den kvinnan som tjänar pengar på sitt utseende och sitt sätt att vara? 

Strippklubbar hittar vi världen över. Vissa bättre än andra, större eller mindre. Förutfattade meningar kommer vi alltid att få leva med. Okunskapen hos de som inte vet bättre. Kanske förakt blandat med avundsjuka och nyfikenhet i ett?

Jag låter det stanna där, för i bristen på okunskap dömer vi lätt andra. Av andras hemligheter skulle vi lära oss otroligt mycket! 🙂 

På tal om lärdom! Imorgon fredag sänder vår butik Kinoshop live på Instagram klockan 14:00 om kvinnans G-punkt! Detta vill man inte missa! 😉 (Vare sig man är kvinna eller man!) 

 

Helgen är snart här! Hoppas vi ses!

Puss! Kenzie 

När Luna äntligen(!) blev ledig nu på morgonen fick hon posa lite snabbt 😉 Alltid lika kul att fota henne!:)