Hej Kära läsare!

Nu händer det grejer här på bloggen och jag Cissi börjar blogga för er! Jag tar med er in i Club Kinos värld ur min synvinkel. Jag är en tjej i mina bästa år, rättare sagt 27 år. En glad och uttåtriktad nattuggla, älskar människor och att träffa nya. Som ni hör passar detta jobb mig grymt mycket och det ska bli så kul att få dela med mig av det till er 🙂 ! Är det något ni vill fråga mig om så når ni mig på cissi@clubkino.se

Nu drar julborden igång för fullt och det är många glada företagare som är ute på stan.
När ni är mätta och belåtna efter middagen är det efterfest som gäller så klart. Vi har den bästa! Våra snygga tjejer från hela världen tar hand om er.

Vi kör shower på scenen hela natten lång, från kl 21:00 till kl 07.00.
En julfest ni sent kommer att glömma..

Vi väntar på er, Varmt Välkomna!

Puss! /Cissi