I mitt tidigare inlägg skrev jag lite kort om Marilyn Monroe, visste ni att hon var den kvinna som kom att pryda det första Playboy magazine-omslaget år 1953? För det är väl knappast någon som gått miste om att Hugh Hefner gick bort nu i onsdags, den 27:e september? R.I.P säger vi till mannen som startade den legendariska tidskriften Playboy! Det sägs att han för redan 25 år sedan köpte sig sin begravningsplats bredvid Marilyn Monroe…Den mannen har nog levt livet på alla sätt och vis!  Han blev 91 år gammal och hans hem Playboy mansion  är känt för sina vilda fester genom åren!

Det är väl det livet handlar om? Att våga leva livet och kunna blicka tillbaka och känna att man haft riktigt kul! Hellre ånga något man gjort än att ångra det man inte gjort 😉

 

En spännande månad väntar! 

Vi går in i oktober månad imorgon och det är en månad som brukar bjuda på en hel del roliga event! Denna helg har vi exempelvis min favorit – Öl & Whiskey mässan nere i Nacka Strand – som även fortsätter nästa helg! Vi har såklart hängt där för att kolla läget bland alla roliga livsnjutande människor!

Livsnjutande människor har vi även här på Club KINO, då pratar jag inte bara om mina fantastiska kollegor utan er gäster som kommer hit och förgyller nätterna! Under fredag natten var det många som föredrog våra härliga jacuzzis! Hoppas att ni hade lika mysigt som vi och njöt utav våra härliga tjejer som dansade loss på scenen! Lördag kvällen har precis börjat och vi är redo att låta er leva livet  på bästa möjliga sätt!

I slutet av oktober har vi Halloween – nätter våra sexiga flickor förvandlas till sexiga vampyrer, häxor, katter – you name it! Kanske har du ett speciellt önskemål vad du vill se oss som? Vad går DU igång på? 😉

Hoppas vi ses snart!  Puss Kenzie

(Tjejerna hade kul på Öl&Whiskey – mässan igår!)