Fotbolls VM – nästan lika bra som sex tycker de flesta män. Bättre än sex tycker till och med en del. Sist det var fotbolls VM var jag så less på att aldrig få någon uppmärksamhet av killen jag dejtade så jag klädde av mig helt naken, tog med mig en fotboll och gick in i vardagsrummet där han satt och tittade på en match (jag valde såklart inte en match där Sverige spelade, så dum är jag inte, hehe) Jag la mig på golvet framför tvn och särade brett på benen och började smeka mig själv med bollen. Den kalla bollen gned skönt mot klitoris så jag blev fort våt och lämnade härliga fittsafter på bollen. Jag reste mig och kollade upp mot soffan där killen nu satt och runkade och hade släppt matchen helt. jag tog bollen och lät honom slicka mina safter från den. Därefter satte jag mig på huk på bollen och gungade lite fram och tillbaka så det gnuggade extra hårt mot klittan och innan jag hann komma slet killen bort mig från bollen och började knulla mig. Lätt som en plätt att få uppmärksamhet, trots VM 🙂

 XOXO

Sandy