När min familj var och besökte mig förra månaden och stannade ett par veckor hemma hos mig tog jag ner alla mina sexleksaker till källarförrådet av skäl som ni antagligen kan räkna ut själva hihi. Sedan dess har jag haft fullt upp och igår tog jag mig äntligen tid att ta mig ner till källaren för att hämta upp mina små älsklingar. Eftersom jag förutom sexleksakerna enbart hade tomma flyttkartonger i källaren struntade jag i att låsa förrådet. Visserligen hade jag ett lås som hängde där, men det var trasigt så det var inte helt stängt (även om det såg ut som att det var det. Hursomhelst så upptäckte jag med stor sorg att någon hade stulit hela lådan med alla mina vibratorer mm och där i fanns bland annat min favorit – världens skönaste dildo – min lilla delfin buhuuu… men nu vet ni vad som står på min julklappsönskelista efter diamanter och Lamborghini 😉

 

Har inte haft tid att fixa med videomaterialet vi spelade in på fotograferingen än men jag bjuder er på en första sneak peak (det lär komma fler 😉 )

 

Puss /Natasha