Idag var det riktigt kyligt ute! Hösten är här känns det som och vad passar inte bättre då än att komma in till oss här på Club KINO? Danserna kommer garanterat att värma dig redan från start! Kom hit och andas in atmosfären vi ger dig i form av de tre ”S:en” : Synden, det sensuella och sexiga!

Nu är de flesta av våra sexiga tjejer tillbaka ifrån sina semestrar, och vi har massor av nya förmågor som väntar på just Dig! Jag lovar dig en kväll att minnas för alltid och som garanterat ger dig mersmak att vilja komma hit igen!

Fotade våran härliga  Anna härom natten när det var lite lugnare en stund. De långa benen, det blonda svallande håret och en fantastisk rumpa gör många män helt galna när hon svävar in på scenen! Har du träffat henne?

Vi gör det syndigt, sexigt, sensuellt…

Vissa kommer hit för att få uppleva känslan av just det där syndiga. Att man gör något som känns aningen förbjudet, spänningen ger en extra kick och upplevelsen blir till något så mycket mer än endast en utekväll med vännerna. Andra kommer hit för att det är här de på riktigt kan slappna av. Fullständigt. Försvinna in i sin egen värld, en värld där ingen dömer. Kravlöst.

Vad är det som fick just dig att komma hit första gången? Och vad får dig att komma tillbaka? Alltid så spännande att höra! Jag älskar att sätta mig i en mans knä, och just när man känner hur kemin verkligen stämmer! Att få spendera några timmar tillsammans i ett av våra VIP-rum där du faktiskt är min bara för en stund. Vi kan vara helt ärliga med varann och jag får möjligheten att lära känna en del av dig som kanske inte allt för många andra får?

Extra glad blir jag när du kommer tillbaka och frågar efter just mig :*

Så mycket kärlek!

Puss! Kenzie