Varma och sköna aktiviteter inomhus! 

Mindre än en vecka kvar till julafton! Snön har lagt sig vackert och lyser upp i mörkret när man tittar ut. Fantastiskt! Kan man annat än att älska detta? Kylan nja…men då finns det en anledning att hålla sig inne för varma och sköna aktiviteter! 😉 

För jag hade tänkt ägna detta inlägg åt….SEX. För ovanlighetens skull 😉 Sex är något som de flesta utav oss njuter utav, som man, som kvinna, ung, gammal. Förhoppningsvis iallafall. Det gör mig ledsen när jag hör hur vissa  har jättesvårt att få orgasm eller kanske till och med aldrig upplevt det. Kanske vågar man inte leka med sig själv och då blir det givetvis svårt att veta vad man behöver för att få det. Andra har helt enkelt inte lika stor sexuell lust som andra, kanske till och med anser de sig vara asexuella? Kanske ligger det hormonellt eller så har man helt enkelt inte hittat den partner som tar fram just DET. 

Alla får ligga 

För vissa är det väldigt enkelt att ha bra sex. Man är trygg i sig själv och man vet vad man vill ha och går igång på. Sen finns det vissa personer som helt enkelt tar fram något speciellt, det går inte att jämföra hur bra sex du haft innan, ni klickar på ett helt annat plan. Dessa växer inte på träd, och det gör mig också lite ledsen, att somliga helt enkelt ”bara” nöjer” sig. Men, å andra sidan kanske de helt enkelt  ”bara vill ligga”. Och i ärlighetens namn- Alla får ligga. Helt ärligt talat och rakt på sak. Det är inte svårt att träffa någon att ha sex med i dag. Se dig om på alla sociala medier, alla dejtingsajter, folk praktiskt taget annonserar ut att de vill ligga! (Om man inte vill ut på köttmarknaden klockan halv 5 på Stureplan 😉 ) 

Han ska uppskatta varje centimeter av min kropp 

Nu råkar jag tillhöra den kategorin som vill veta vem det är jag ligger med, och han ska ha gjort sig förtjänt utav det. Några  lösa kommentarer som ”shit vad du är snygg” och lösa skämt som hoppas på att få med mig hem kommer alltså ingenstans. Och någon som har skickat en vänförfrågan på fb som jag skrivit några rader med ett par dagar, kommer INTE få ett erbjudande att komma över på ett glas vin klockan två på natten. So sorry! JAG går inte igång på sådant.  Men vissa gör faktiskt det. Vissa vill inte ha några känslor inblandade, de vill ha lösa förbindelser och det är helt okej!

Jag kanske bara vill ha sex, men jag vill ha bra sådant. Jag vill inte gifta mig och vi behöver inte bli tillsammans. Men. Jag vill känna att han lägger ned tiden på att få mig. Han ska uppskatta vem det är han får ha sex med. Han ska uppskatta varje centimeter utav min kropp.  

Gör det snyggt

Så. Alla får ligga. Vissa utav oss kräver bara lite mer…engagemang. Tro mig. Gör det snyggt. Chansen att du får träffa henne igen blir så mycket större. Få en tjej att känna sig som att hon är vem som helst vinner ingen på. Blir du hembjuden- Ta med en flaska vin eller fråga om hon ätit, vill hon ha mat? Skriv ett sms efteråt och se om hon är okej. Det är som att du ger dig själv förstaplatsen nästa gång hon vill ha sex. Hon kommer välja att höra av sig till dig. För tro mig, hon har förmodligen fler som står i kö 😉 

Läs mer om lite tips om just detta i ett utav mina tidigare inlägg Så får du henne dit du vill  🙂  

Om jag inte hinner lägga upp ett till inlägg innan jul så- GOD JUL från mig! (Och glöm inte att vi har öppet alla dagar hela jul och nyår! 21:00-07:00!) 

Puss Kenzie 

En utav våra nya heta flickor i tomteluva….vill du veta vem det är?…Kom och säg hej 😉