Åh vad jag älskar mina härliga och sexiga kollegor. De förgyller verkligen mitt liv med framför allt rumpor och tuttar. Åh mina strippor!

Jag älskar att smeka dem, mysa med dem, dofta på dem, och ja… Allt! Framför allt älskar jag våra konversationer vi har i omklädningsrummet. Där får man sig många goda skratt bland bara bröst och renrakade möss. Vilken humor mina tjejer besitter. 

Jag slår vad om att ni härliga män som besöker oss inte har en tanke på att dessa tjejer är roliga. I don’t blame you dock då jag förstår att det är deras härliga kroppar  ni tänker på och vill se och smaka på men om ni bara visste vad…. Ibland önskar jag att ni fick vara en fluga på väggen i vårt omklädningsrum och fick se och höra oss. 

åh mina strippor

 

Jag älskar även att vi alla är så fixerade vid sex och att vi inte utelämnar några detaljer när vi berättar om våra sexuella eskapader. Mina flickor kan vara riktigt grova i munnen. Den ena är värre än de andra. Ibland är historierna så snuskiga att till och med jag får rodnande kinder och det ska väldigt mycket till för att jag ska bli generad…. Upplevelsen blir ännu bättre av att alla tjejer springer runt nakna under tiden de berättar om nattens kuk de fick i rumpan 😉 

Åh mina strippor!

 

Att vi är så olika är underbart. Det finns undergivna, dominanta och sensuella tjejer. Det finns långa amazonkvinnor med blont hår och gigantiska tuttar och mörka skönheter med gungande rumpor och mjuka former. Det finns hårda tjejer med tatueringar och mer romantiska tjejer. Vilken slags tjej du än gillar så finns de här och alla gör allt för att du ska känna dig som the king of the world. 

Ses vi i kväll? 

XOXO

Sandy