Jag har så sjukt snuskig fantasi. Jag kan knappt träffa folk utan att jag börjar fantisera om diverse snuskiga saker jag skulle vilja göra med dem. Kvinna som man. Ibland går det så långt att jag blir så våt att jag måste skynda mig hem, alternativt gå in på en toalett för att smeka mig själv. En dag gick det till och med så långt att jag satte mig i en provhytt – gränsle över en liten pall och pullade mig själv till orgasm. Allt tack vare en het säljare i en butik och en fantasi om hur han band mig, slickade mig och samtidigt stoppade in ett gäng kulor där bak, på mig.

Jag hoppas att han hörde mig och senare gick hem och smekte sig själv och tänkte på mig. Jag funderar till och med på att gå tillbaka och fråga om han vill uppleva min fantasi med mig.

shutterstock_110154410

 

XOXO

Sandy