Något du gillar?...

Snart är tråk- februari över och hoppas på att våren kommer till våran fantastiska stad! Ja- jag gillar varken januari eller februari faktiskt eftersom det innebär vinter- grått/kallt/snö/regn. Så- jag ser fram emot våren- jag vill ha sol- jag vill sitta på uteserveringar och titta på folk! Love it! 

Veckan har startat bra här på klubben med en hel del folk! Kul! Verkar ändå som att stan varit lite halvseg när jag har rört mig ute- så det är ju tur att vi har öppet till 07 varje dag! Förfest-efterfest- alltid finns möjligheten att komma till Club KINO och våra sexiga tjejer! Frågan är vad som tilltalar dig? 

Alla gillar vi olika – Här har vi tjejer, kvinnor- ja i olika åldrar,  nationaliteter, kroppsformer – you name it! Om du varit här så vet du vad jag menar och  jag älskar att titta på när varenda en utav mina kollegor går upp på scen och kör sin show! Alla är sexiga, vackra, snygga och porriga på sitt sätt- Alla har vi vår egen stil. Sätt att röra och föra sig. Hur vi gillar att klä oss och vad vi gillar att göra om du följer med en trappa ned till privatrummen…

Något du gillar?…

Är du mannen hemma som tar för dig? Kanske har du ett jobb där du är den som ständigt tar beslut och bestämmer? Behöver du sättas på plats? Har du provat att bli piskad? Lite snällt eller vill du ha det mer hårdhänt? Ett par handbojor kring handleder och vrister kanske skulle vara något?

När jag senast träffade en man hade jag med mig lite leksaker hem till honom….Det var handbojor, silikon rep att binda vristerna med och ögonbindel såklart…Dessutom en skön piska…Till detta hade han tänt ljus, en  bägare med is stod bredvid och den kalla champagnen lät han sakta rinna ned från min mun, ned längs mina bröst så bröstvårtorna blev helt styva..Han sög dem varsamt och hade händerna på mina höfter när han fortsatte ned och sög upp champagnen ur min navel – För att sedan slicka mig till den kanske mest fantastiska orgasmen jag varit med om- Medveten om att jag gett han fria tyglar att göra vad han ville med mig…

Puss! Kenzie 

Något du gillar?...