Dags att avsluta 2015...

Då är det inte många dagar kvar på året! Dags att avsluta 2015!… Hur ska du göra ditt år minnesvärt? Jag behöver väl knappast säga vad jag tycker?  Kanske kan vi göra något som som får ditt år att starta med ett stort leende;) Fördelen är att vi har öppet till 07:00- Vilket innebär att du kan fira in tolvslaget med nära och kära för att sedan starta 2016 med oss! /(eller om du väljer att se hela natten som ett avslut på 2015 😉 )

Nu ligger tomtedräkten i skåpet och det är dags att plocka fram ännu mer glitter för att ge känsla av lyx och glamour. Något våra flickor är experter på! Här träffar du dem som utstrålar kvinnlighet och sexualitet – hur de rör  och för sig- kolla bara in Lexie…Långa ben, bästa svanken och sjukt snygg rumpa- En tjej som definitivt vet hur man förför en man- har du sett henne röra sig på scenen? har hon dansat för dig?…

Nya underkläder är inhandlade och jag längtar efter att få visa upp mig för dig

Jag vill dansa, jag vill åma mig i ditt knä- jag vill lägga mig framför dig- klä av mig tills endast ett par minimala trosor skymmer det jag vet att du vill se mest av allt….Låta ditt huvud fyllas av de mest förbjudna tankarna. Vi gör processen mer långsam- Vi går ned till mitt favorit rum- Låt mig få dig att känna dig som en man – låt mig ge dig en privat show som du sent ska glömma- låt mig sätta mig gränsle över dig och låt mina mjuka händer olja in din kropp… Eller följer du med mig och en av mina sexiga kollegor  till jacuzzin ? Jag älskar när hon häller det mousserande kalla vinet över mina bröstvårtor för att sedan slicka upp det…Så skön kontrast mot det varma vattne i poolen.

Vi ses väl innan året är slut? :* Puss Kenzie

Dags att avsluta 2015!...